Отстъпки


Отстъпките, които ще Ви предложим са следните:

  • от 10 до 19.99лв. (включително),  -5% върху цялата сума;
  • от 20 до 100лв. (включително)-10% върху цялата сума;
  • над 100лв. ,  -15%  върху цялата сума.


*Отстъпките ще бъдат калкулирани, след приключване на Вашата поръчка (при нейното обработване), като бъдат ръчно приспаднати от крайната сума.

Намаленията не се отнасят за продукти от категория "Бижута"!

Ако проявявате интерес за цени на едро на полускъпоценните камъни, които предлагаме, не се колебайте, свържете се с нас!

 

Доставка

Доставката с Еконт е с 10% отстъпка от актуалната цена на услугата. Към момента цената с отстъпка е:

3.60лв. до офис на Еконт и 5.67лв. до посочен от Вас адрес, плюс 1.2% от стойността на наложения платеж. Обявените цени са за населени места , в които има офис на Еконт.

За населени места без офис на Еконт предлагаме доставка с Български пощи. Сума на доставката започва от 4.75лв.

Доставката на поръчана от www.krasoti.bg стока се извършва с куриер. Сроковете за доставка на поръчани  чрез онлайн магазина стоки са следните:

1. За стоки поръчани до 14 часа българско време - 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

2. За стоки поръчани след 14 часа българско време - 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

3. За стоки с изчерпана по време или след приключване на поръчката наличности - 30 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

ВАЖНО !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер.

При всички случаи Красоти ЕООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до десет работни дни.