За нас

Кои, защо, как, дали krasoti.bg ?

Защо съм тук, кои са "тея" krasoti.bg и какво могат да ми предложат!? На всичките Ви въпроси ще се опитаме да отговорим в следващите няколко реда. Краткият и верен отговор, е че сте попаднали на правилното място. A какво можем да Ви предложим става ясно на долу.

Преди всичко ни е изключително приятно да Ви посрещнем в нашият онлайн магазин за мъниста и бижута. Тук ще откриете всичко, от което имате нужда на разумни цени. Ние държим на качеството и клиентите си. Никога не се колебайте да ни потърсите и осъществите контакт с нас. Било то за стока/услуга, която предлагаме или просто за съвет. Ще се опитаме да бъдем максимално полезени.

В нашият магазин можете да откриете страхотно разнообразие от полускъпоценни камъни, минерали и кристали. В секцията с естествени камъни ще намерите Ахат, Аметист, Оникс, Малахит, Яспис, Аквамарин, Нефрит, Турмалин и много, много други. Гарантирано, е че в разнообразието, което предлагаме ще откриете това, което може да Ви направи щастливи. Също така имате възможноста да научите доста интересни факти за много видове полускъпоценни камъни - тяхното значение, свойства и посланието, което носят. За да Ви помогнем да сътворите своите уникални бижута, в раздела ни "Как се случват красоти", който може да откриете на началната страница. Ще публикуваме периодично материали, в които разкриваме тънкости от кухнята на krasoti.bg. Именно там ще намерите много нови и безплатни съвети за изработването на бижута, аксесоари и много други. В категорията "Материали за бижута" Вие ще откриете всичко, от което имате нужда за реализирането на вашите проекти. Мънистата, които предлагаме, както можете да видите сами, са разделени в категории за по-нагледно и по-лесна навигация в избора Ви. С нашите мъниста и вашата креативност, могат да се случат красоти, уникални и желани от всеки. А, ако нямате време да творите собствени, заповядайте в секция Бижута, където ще намерите готови ръчно изработени обеци, висулки, гривни, брошки и колиета. Винаги може да поискате персонализиране на дадено бижу, според вашите предпочитания.

Нашата основна цел е да осигурим най-доброто за Вас

Като в този смисъл материалите, които предлагаме са внимателно подбрани и съобразени с високите Ви изисквания. Надяваме се, че единственият проблем, който ще срещнете при нас, е че искате всичко. А, ако това е проблем, не го мислете. Ние ще Ви помогнем ;)

Благодарим Ви, че избрахте нас.