Отстъпки


Отстъпките, които ще Ви предложим са следните:

  • от 10 до 19.99лв. (включително),  -5% върху цялата сума*;
  • от 20 до 100лв. (включително)-10% върху цялата сума*;
  • над 100лв. ,  -15%  върху цялата сума*.


* Отстъпките не се отнасят за полускъпоценни и скъпоценни камъни предлагани на наниз! Цената на нанизите се калкулира в крайната сума и би допринесла за намаляване стойността на останалата част от поръчката, според горните условия! Отстъпките ще бъдат калкулирани, след приключване на Вашата поръчка (при нейното обработване), като бъдат ръчно приспаднати от крайната сума.

 

Намаленията не се отнасят за продукти от категория "Бижута"!


Ако проявявате интерес към цените ни на скъпоценни и полускъпоценни камъни на едро разгледайте обновения ни каталог. Поръчка бихте могли да направите на посочените в сайта имейл, телефон, вайбър или както Ви е удобно. Цените на едро са крайни и не подлежат на допълнителна отстъпка.

 

Доставка

Доставката с Еконт е с 10% отстъпка от актуалната цена на услугата. Към момента цената с отстъпка е:

4.59лв. до офис на Еконт и 5.79лв. до посочен от Вас адрес, плюс 1.2% от стойността на наложения платеж + 10ст. за найлонова торбичка. Ако желаете да получите SMS известяване за пратката е необходимо да заплатите на куриера допълнително 0.22лв. Обявените цени са за населени места , в които има офис на Еконт.

Моля пазете издадетната от куриера разписка за пощенски паричен превод, тъй като тя е легитимен документ за извършеното от Вас плащане!


Доставката на поръчана от www.krasoti.bg стока се извършва с куриер. Сроковете за доставка на поръчани  чрез онлайн магазина стоки са следните:

1. За стоки поръчани до 14 часа българско време - 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

2. За стоки поръчани след 14 часа българско време - 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

3. За стоки с изчерпана по време или след приключване на поръчката наличности - 30 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

ВАЖНО !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер.

При всички случаи Красоти ЕООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до десет работни дни.